Relocation & toimitilakartoitus

Anna meidän olla avuksi toimitilan etsinnässä! Sopivan toimitilan hakeminen on aikaa vievää sillä usein tarjontaa on paljon ja oikean tilan löytäminen voi olla haastavaa. Siirtäessäsi yrityksesi toimintoja uudelle paikkakunnalle, nousee paikallistuntemus tärkeäksi osaksi prosessia. Konsultoimme / toteutamme myös vuokrasopimuksen, jolla turvataan asemasi vuokralaisena. Ota ammattilaiset käyttöön ja anna meidän auttaa sinua sijoittumaan paikkakunnalle.

Vaihtoehtoja on paljon, mutta mikä olisi juuri teille toimivin ja paras vaihtoehto? Autamme kartoittamaan tilannetta ja arvioimaan millaisen tilan tarvitsette, sekä mistä sellaisen löydätte. Useat tilat ovat yhdisteltävissä / jaettavissa, eikä jokaisesta tilasta löydy kaikkia variaatioita ilmoitettuina. Ehdottomasti paras tapa on kysyä tiloja!

Toimitilasi voi olla paras kaverisi tai pahin vihollisesi. Oikeanlainen toimitila onkin usein ratkaisevassa asemassa liiketoiminnan menestyksen ja kehityksen kannalta.

Keskeisiä tekijöitä toimitilan etsimisessä:
* Sijainti
* Koko
* Kustannukset
* Muunneltavuus tarpeen vaatiessa
* Vuokrasopimus ja sen sisältö
* Yleinen toimivuus

Ota heti yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva toimitilaratkaisu!

Palvelu on vuokralaiselle ilmainen.

Ota yhteyttä!

Sitoutuneet ammattilaiset käytössäsi

Me teemme liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Toimitilat hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrausprosessin laadukkaasti ja riittävillä resursseilla, jotta vuokrausprosessi saadaan vietyä onnistuneesti maaliin.

Caset

Olemme vuokranneet tuhansia neliöitä erilaisia liike-, tuotanto-, toimi-, ja hallitiloja asiakkaillemme.

TUL Ry.

Vuokrasimme TUL Ry:lle toimistotilat  ydinkeskustasta TUL Ry:n omissa toimistotiloissa tehtävien saneeraustöiden ajaksi. Myös väliaikaisvuokraukset ovat siis mahdollisia.

Xbil

Nopeasti kasvavalle Xbil Oy:lle etsittiin toimitilat autokauppaliiketoimintaa varten. Tilat saneerattiin ja varusteltiin yhteistyössä vuokranantajan ja vuokralaisen kanssa.

Autoklinikka

N. 1000m² toimitilat Porin Mikkolasta. Vuokrattava kiinteistö rakennettiin vuokralaiselle heidän toiveidensa mukaisesti. Tiloista rakennettiin kattavasti varustellut ja vuokralaisen liiketoiminnan tarpeet huomioivat.

Väylävirasto

Väylävirasto tarvitsi suurta projektitoimistoa Satakunnassa toteuttavan väylähankkeen toteutuksen ajaksi.

Myös projektitoimistot ovat vuokrattavissa kauttamme.

Mehiläinen Oy

Mehiläinen Oy:lle vuokrattiin suuret toimistotilat ydinkeskustasta. Tiloissa suoritettiin mittavia saneeraustöitä ennen vuokrasuhteen alkua. Vastuullemme jäi myös tilojen saneerauksesta sopiminen ja kattavan vuokrasopimuksen laadinta yhdessä tilan omistajan kanssa.

Evidensia

Olemme vuokranneet tuhansia neliöitä erilaisia liike-, tuotanto-, toimi-, ja hallitiloja asiakkaillemme.

Rejlers

Rejlers Finland vuokrasi käytännölliset uudet toimistotilat ydinkeskustasta. Tiloissa suoritettiin palo-osastojen yhdistämisiä ja muita saneerauksia.

Kamux Oy

Kamux Oy halusi laajentaa paikallista yksikköään vastaamaan tulevaisuuden kasvavaan kysyntään. Tarvekartoituksen jälkeen onnistuimme löytämään Kamux Oy:lle usean tuhannen neliön käsittävän liikerakennuksen, johon kuului myös suuri asfaltoitu piha-alue.

Tutustu caseihin