Selaat nyt Klik Toimitilat sivua. Klik Asuntovuokrauksen sivulle pääset tästä!

KLIK Asuntovuokraus Oy

KLIK Asuntovuokraus Oy on uudenaikainen vuokravälitysliike Porissa.


Toimintatapamme ovat tehokkaita ja toimintavarmoja oman itsenäisen IT-infrastruktuurimme ansiosta!

Meillä hoidat asiat mukavasti
myös
verkossa!

Täyden palvelun Klik Asuntovuokraus

KLIK Asuntovuokraus

Klik Asuntovuokraus yrityksenä

Hoidamme vuokranantajiemme asunto- tai toimitilavuokraukset alusta loppuun vaivattomasti, mutkattomasti tehokkaalla ja varmalla otteella! Olemme vuokranantajiemme apuna koko vuokrausprosessin ajan.

Klik Asuntovuokraus on laillistettu vuokravälitysliike, joka tarjoaa vuokravälityspalveluita Porissa ja lähialueilla. Toimistomme sijaitsee lähellä Porin keskustaa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 42, 28130 Pori. Toimiston edessä hyvin parkkikiekollista pysäköintitilaa.

Klik Asuntovuokraus on uuden ajan vuokravälitysliike, joka tarjoaa vuokravälityspalveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Olemme kuin moni muukin vuokravälitysliike, mutta sen kaiken lisäksi paljon muutakin. Toimme markkinoille hinnoittelumme lisäksi palveluiden sähköistämisen alalla ennennäkemättömällä tavalla. Voit halutessasi hoitaa useita eri toimenpiteitä nyt myös sähköisessä muodossa. Voit kuitenkin myös käyttää vuokravälitystämme perinteiseen tapaan toimistolla asioiden.

Kokeile paljonko sinä säästät olemalla KLIK:n asiakas

Ilmianna itsesi

Omistatko toimitiloja? Ilmianna itsesi, niin olemme sinuun yhteydessä kun meillä on vuokralainen joka etsii toimitiloja Porista!

Ilmianna itsesi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja laitetaan toimitilasi vuokralle ja tuottamaan.

Ota yhteyttä

Yhteistyössä