etsimässä?

Anna meidän olla avuksi yrityksesi uuden tilan etsinnässä! Siirtäessäsi yrityksesi toimintoja uudelle paikkakunnalle tai muuttaessasi paikkakunnan sisällä, nousee paikallistuntemus ja asiantuntijuus tärkeäksi osaksi onnistunutta vuokrausprosessia. Konsultoimme toimitilan valinnassa ja neuvottelemme vuokrasopimuksen, jolla turvataan asemasi vuokralaisena.

Olemme vieneet tarvekartoituksesta toteutukseen useita suuria vuokraustoimeksiantoja.

Ota ammattilaiset käyttöön, anna meidän auttaa sinua sijoittumaan paikkakunnalle tai uudelleensijoittumaan paikkakunnan sisällä.
Katso vapaat toimitilat

Me etsimme yrityksellesi toimitilat

Olemme olleet asiakkaidemme tukena useissa merkittävissä vuokrausprosesseissa ja avustaneet heitä oikean tilan etsinnässä. Toimialueemme on koko Satakunta, mutta toimimme erityisesti Porin ja Rauman alueilla.

Keskeisiä tekijöitä oikean tilan löytymisessä
Sijainti
Koko ja muuntojoustavuus
Kustannukset ja sopimustekniikka
Ota yhteyttä

Vuokrauksen ammattilaiset käytössäsi

Me teemme liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Toimitilat hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrausprosessin laadukkaasti ja riittävillä resursseilla, jotta vuokrausprosessi saadaan vietyä onnistuneesti maaliin.

Caset

Olemme vuokranneet tuhansia neliöitä erilaisia liike-, tuotanto-, toimi-, ja hallitiloja asiakkaillemme.

TUL Ry.

Vuokrasimme TUL Ry:lle toimistotilat Porin ydinkeskustasta TUL Ry:n omissa toimistotiloissa tehtävien saneeraustöiden ajaksi. Myös väliaikaisvuokraukset ovat siis mahdollisia.

Xbil

Nopeasti kasvavalle Xbil Oy:lle etsittiin toimitilat autokauppaliiketoimintaa varten. Tilat saneerattiin ja varusteltiin yhteistyössä vuokranantajan ja vuokralaisen kanssa.

Autoklinikka

N. 1000m² toimitilat Porin Mikkolasta. Vuokrattava kiinteistö rakennettiin vuokralaiselle heidän toiveidensa mukaisesti. Tiloista rakennettiin kattavasti varustellut ja vuokralaisen liiketoiminnan tarpeet huomioivat.

Väylävirasto

Väylävirasto tarvitsi suurta projektitoimistoa Satakunnassa toteuttavan väylähankkeen toteutuksen ajaksi.

Myös projektitoimistot ovat vuokrattavissa kauttamme.

Mehiläinen Oy

Mehiläinen Oy:lle vuokrattiin suuret toimistotilat Porin ydinkeskustasta. Tiloissa suoritettiin mittavia saneeraustöitä ennen vuokrasuhteen alkua. Vastuullemme jäi myös tilojen saneerauksesta sopiminen ja kattavan vuokrasopimuksen laadinta yhdessä tilan omistajan kanssa.

Evidensia

Olemme vuokranneet tuhansia neliöitä erilaisia liike-, tuotanto-, toimi-, ja hallitiloja asiakkaillemme.

Rejlers

Rejlers Finland vuokrasi käytännölliset uudet toimistotilat Porin ydinkeskustasta. Tiloissa suoritettiin palo-osastojen yhdistämisiä ja muita saneerauksia.

Kamux Oy

Kamux Oy halusi laajentaa paikallista yksikköään vastaamaan tulevaisuuden kasvavaan kysyntään. Tarvekartoituksen jälkeen onnistuimme löytämään Kamux Oy:lle usean tuhannen neliön käsittävän liikerakennuksen, johon kuului myös suuri asfaltoitu piha-alue.

Tutustu caseihin